Ida 1 år


Hjälp vad tiden går. Prinsessan fyller redan 1 år. Minns dagen hon kom till världen som om det var i går.  Fancluben firade henne i söndags så då blev det stohej här i Karup. I kväll har jag och Krister firat henne under lite lugnare former........Paketer har hon fått i massor ja det är toppen och fylla år!!!
I går var det vallning för AKO. Oj Oj vad bra det gick och så roligt det var. Började i den lilla hagen.  Kate fick till fin fina flanker. Höger som är hennes svaga sida var mycket bättre i går. Tränade även att Kate skulle balansera fåren till mig och sen även att få henne att gå ur balans åt både höger och vänster. Hon blev lite konfunderad och frågande de första gångerna men hon köpte det hela till slut. Eftersom det gick så himla fint i lilla hagen begav vi oss ut på stora fälten till en mycket större flock. Drev en hel del men skickade även henne på vänster hämt. Så himla fin hon var. Fast flocken var stor och stundtals sprang i väg i ett rasande fart behöll hon huvudet och jobbade lugnt och metodiskt. Kändes som hon hade samma beteende i den stora hagen som i den lilla. Vilken härlig känsla det var att flytta runt en gigantisk flock.........det måste vara detta som é vallning!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Mari & Jeanette

Grattis på 1 års-dagen Ida!

2009-10-14 @ 13:52:40
URL: http://www.slimminge.nu/klockaregarden
Postat av: Madeleine

Halloj på er ;)

Vad roligt att du kikade förbi ;) ETT STORT GRATTIS till lilla Ida och såå gullig hon är <3

Härligt att det går så himla fint med Kate längtar tills jag får se henne nästa gång!! FRAMFÖR allt kul att du verkar så nällad på vallningen och att du har en hund som gör saker himla fint ;)

Ha en toppen helg!!

Madeleine

2009-10-16 @ 12:25:59
URL: http://illern.cybersite.se
Postat av: Malin

Tack för hälsningen i bloggen!GRATTIS på 1-års-dagen Ida!

2009-10-18 @ 13:04:28
URL: http://www.madofi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0