Sjukstuga.........

Sedan i lördags har jag och Krister legat däckade här hemma, så himla trist. Förkylning, ont i halsen, hosta, feber, blåsor i munnen är det som har drabbat oss, känns inte som en vanlig förkylning precis, kanske rent ut av influensa?  I måndags blev lilla Ida oxå förkyld med hosta. Stackars liten som tur é så sover hon ok på nätterna trots allt.  Nu när hon är sjuk får hon sova i insatsen till vagnen. För att hon ska få det lättare att andas har vi lagt ett täcke under huvudändan. Hundarna tycker såklart att det är för lite aktivitet för tillfället. Men Kate som är väldigt uppfinningsrik har hittat ett nytt favoritprogram i program tablån - Top Dog som visar på Animal Planet kl 18,  hon sitter klistrad varje kväll kan jag lova..:-)



Som tur var blev det tre rejäla rundor för hundarna ute på Revingehed i förra veckan. Hade sällskap av både Sofia och Tajzon och Jenny med flock. I onsdags var veterinären här och rabies vaccinerade både Toss och Kate. Grymt smidigt att ha hittat en veterinär som kommer hem..:-)

Agilitybanan är under renovering för tillfället. Alla hopphinderna står nu i garaget och all lös färg är bortskrapad. Nu väntar vi på att stöden ska torka sedan får de ny färg och nya bomhållare ska monteras på. Bomen ska även den fixas till, lite järnbitar  behöver bytas ut. Har även bestämt mig för att investera i ytterliggare en 6 m tunnel. 

Nä nu håller vi tummarna att vi snart  piggnar på oss här hemma, kan inte minnas när vi var så här sjuka sist.......... 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej på er! Kul att läsa att ni är lite bättre i alla fall! Stackars lilla Ida som oxå fick sig en släng, inte lätt och vara sjuk när man är liten. Nu när det är tv-tittande för den svart-vita prinsessan så kanske du skulle passa på att sätta igång en vallfilm eller nåt, förena nytta med nöje menar jag! Hon ser ut att sitta klistrad.... Har ni förankrat TV väl på väggen, ifall hon engagerar sig för mycket?!?!?

Kram på er!

2009-03-04 @ 22:47:10
URL: http://www.glimmagarden.com
Postat av: Malin m flock

KRYA på er eller så är ni förhoppningsvis mycket bättre nu.



Vi får se till o träffas för lite träning en dag:)



KRAMAR

2009-03-06 @ 22:38:50
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se
Postat av: Linda

Hej !

Uch, vad trist det är att vara sjuk. Vi är helt däckade av magsjuka här hemma och har varit i en hel vecka :-(. Hoppas vi alla snart är bra, så vi kan träffas en dag. Krya på er !

2009-03-07 @ 20:48:59
Postat av: Maria Andersson

Hallå i stugan.

Inne och tassar runt på bloggen. Låter inget kul med förkylningen, hoppas ni blir bättre snart. Härlig bild på Kate när hon tittar på Top Dog, det är ett ganska så skojigt program att titta på.

Krya på er och ha en fortsatt trevlig helg.



Mvh Maria o Sauron

Thomas o King

2009-03-07 @ 23:41:05
URL: http://www.123minsida.se/wolfpack

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0