Vardag igen

Jul- och nyårs helgen är ju över sedan några veckor och vardagen har kommit i kapp oss. Krister hade semester i nästan 3 veckor över helgerna så det har varit super mysigt att vara hemma båda två med Ida.

Liten uppis vad gäller hundarna. Toss har så smått kommit igång med agility träningen igen. Då det från och till har varit rejält kallt har inte underlaget på banan varit det bästa så vi har nöjt oss med att hoppa på medium. Men det är iaf kul att vara igång igen. Vi är även flitiga med promenader på Revingehed så under vilan har han inte lyckats lägga på sig några extra kilo. Kate har spenderat sista tiden i koppel då hon har ett muskelfäste som bråkar.  Efter tre behandlingar hos massören verkar hon vara återställd så nu blir det fysträning för lilla damen. Längtar tills vi på allvar kan komma igång med vallning och agility träning igen.  

Själv har jag oxå kommit igång med lite träning. Blev utmanad av Sofia att vi skulle gå ned ett visst antal kilo till Malmö Int i mars. Utmaningar måste man ju bara anta!!!! Så det blir spinning en gång i veckan tillsammans med Sofia sedan fick jag en Orbitrek träningsmaskin i julklapp som jag kör några pass på i veckan. Så till våren skall förhoppningsvis de sista graviditets kilorna vara borta.

Vår nya hundrastgård blev klar under helgerna. Sedan i somras har hundarna kunnat gå fritt på hela marken. Tyvärr har Toss & Kate inte fixat att ha så stor yta att gå på (2,5 hektar). Utan de har sprungit fram och tbax som tokar och lekt och det är ju inte speciellt lyckat med tanke på skaderisken. Kate drog ju på sig sin sträckning under dessa upptåg och det är först nu som hon är på bättringsvägen.  Silja däremot tar det hela med ro. Hon ligger mest och spejar.

Som sagt tiden rusar på och Ida har blivit 3 månader. Undrar vart veckorna tar vägen? När man "bara" är hemma kan man tro att tiden blir lång, men icke. Vi har så gott som dagligen aktiviteter på schemat. Förra veckan startade föräldrarutbildningen på BVC och i mars ska vi börja på babysim i Lund. Ofta undrar jag om jag någonsin kommer vara sugen på att börja jobba igen?

Ha det gott


Kommentarer
Postat av: Sofia och Tajzon

Hej vännen. Hoppas att allt e bra.Här e allt ok.Kul att du har uppdaterat lite har väntat länge på det:).Ser fram emot spinningen på fredag e laddad till tusen:).

Ha det bra Bamse kram Sofia

2009-01-21 @ 20:34:05
Postat av: Jessica & jyckarna

Kul att höra ifrån er igen, antar att vi syns i påsk. Blir nog att vi masar oss ner till Skurup, hehe.Ha det gott, kramarSofia, när ska du skaffa blogg egentligen?!

2009-01-22 @ 14:18:11
Postat av: Linda

Hej !

Visst flyger tiden iväg, när man "bara" är hemma och vänta bara det blir värre ;-). Ha de jätte bra. Kram Linda

2009-01-22 @ 14:59:15
Postat av: Sofia och Tajzon

Hej vännen. Tusen tack för ett spännande pass i går. Visst var det något att bita i :). Ses i morgon.

Kram

2009-01-24 @ 17:25:50
Postat av: Sofia och Tajzon

Hej vännen tusen tack för ett spännande pass igår. Visst var det något att bita i :). Ses i morgon!Kram

2009-01-24 @ 17:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0