Dop...

I söndags var det dagen D, dagen för dop. Hela lördagen gick åt till att fixa och dona med dukningen. Eftersom vi hade bjudit 39 vuxna och ett antal barn fick vi möblera om för att få plats, men det gick. Tidsoptimist som man är så tänkte vi att det inte kunde ta så himla lång tid.....:-) Men det gjorde det såklart, tack och lov så hade vi hjälp av Kristers föräldrar och syster.

På söndagen vaknade Ida, precis som vanligt, kl 05!!! Ibland somnar hon om efter att hon har fått mat men inte i söndags. För att hon skulle vara pigg till dopet kl 11 så fick Krister somna henne i vagnen vid 8. Dopet gick jättebra, vilken solstråle hon var, inte ett ljud på hela tiden!!!! Gudtjänsten var jättefin med mycket sång och musik.  En av sångerna som jag hade önskat "Älskade barn" var ljuvlig, klicka på länken för att lyssna http://www.dopguiden.se/musik/alskade_barn.html . Efter gudtjänsten blev det middag hemma hos oss. Ida hann inte mingla så länge innan hon somnade i min famn, med dopklänning på. Sedan sov hon tills de flesta gästerna hade åkt hem, helt ovetande om att det var hennes stora dag. På kvällen kändes det väldigt tomt. Man hade ju planerat denna dagen ett bra tag och det mesta av veckan gick åt till att fixa och förbereda och så vips så var det över. Tack alla som delade denna dag med oss.






Hundarnas helg var inte så spännande precis, men så blir det ibland. I måndags blev det i alla fall agility träning. Kontaktfält för Kate och kontaktfält och slalomingångar med Toss. I går var jag på babymassage med Ida i Ystad. Hon var så fascinerad av alla andra bebisar så massagen var sådär tyckte hon. I morse bestämde Ida sig för att vakna kl 3. Ögonen var stora som pingis bollar så det fanns inte mycket att göra än att gå upp. Hela dagen har det varit värsta snöovädret så vi har mest suttit framför brasan.  Men nu på eftermiddagen tog jag Ida Toss och Kate på promenad. Hjälp vad tungt det var och putta vagnen. Vägen där jag gick var inte plogad så det blev värsta träningspasset. Nu sover i alla fall hundarna gott!!!

Ha det bra

Kommentarer
Postat av: Emma & gossarna

Hej!

Vilken underbar bild på er familj & va stor hon har blivit er Ida!!!

Hoppas att allt är bra med er allihop, två & fyrbenta....

kramar från oss

2009-02-13 @ 15:00:46
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: L8 & grabbarna

Fin bild på famijen Landen :)!



Trevlig helg & en mysig alla hjärtans dag!

Kram

2009-02-14 @ 10:41:59
URL: http://l8ardin.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0