Nu har vi ljus......

Japp nu har vi ljus på agilitybanan. I helgen belv lamporna inkopplade och i kväll har jag och Krister, efter bästa förmåga, försökt att rikta in dem för att få bästa möjliga ljus på hela banan. Lite klurigt, samtidigt som man vill ha det bästa ljuset får lamporna inte blända.....ingen lätt ekvation!

Innan i kväll blev det agilityträning tillsammans med Johanna. Byggde upp en kombination där man fick till många byten. Med Toss blev det blindbyten för hela slanten. Kändes riktigt bra, börjar bli vän med detta nu. Gäller dock att inte tänka på HUR man ska göra för då blir det tokigt. Förhoppningsvis ska blindbyte bli lika naturligt som bakom och framförbyte.....Med Kate tränade jag blind-, framför- och bakombyte. Hon löste det fint, men i bakombytena blir hon ganska vid så här får jag klura lite hur jag ska få ordning på det.

I lördags var det vallning för AKO. Körde två korta pass i stället för ett långt och i pausen fick Kate vara i bilen. Tränade i lina hela tiden. Linan plockade verkligen fram mycket pondus och tryck hos Kate. Hon är ju änsålänge ingen tuffing så hon behöver stärkas och här är linan ett bra hjälpmedel. När det blir trångt och hon tvekar följer jag med henne och håller i linan, på såvis känner hon mitt stöd och hennes självförtroende växer. Fåren som vi vallade på i lördags var unga och inte invallade så de behövde övertygas i princip hela tiden. Väldigt nyttigt! Som vanligt så var det ett superbra träningspass.......tack AKO för all hjälp!!!

I söndags packade familjen in sig i bilen och begav sig till Skrylle. Hjälp så mycket bilar det var på parkeringen, vi var nära och vända. Men när vi väl kom ut i spåret var det okej. Knatade runt 5 km, kändes som evigheter sedan vi gick så långt........och det var verkligen evigheter sedan Toss och Kate var kopplade i 5 km!!! Efteråt blev det lunch i den mysiga restaurangen som ligger på området.

Nu kallar sängen.......sköt om er!!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej hej!

Det var ett tag sen jag var här inne och kikade.Första tanken när jag läste senaste inlägget

-"Hjälp, nu kommer hon att träna på nätterna"..

*fniss* Måste verkligen säga att jag beundrar

ditt "go" - med fliten kommer framgång!Önskar er en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!!

2009-12-16 @ 18:41:04
URL: http://www.madofi.se/
Postat av: Maria Andersson

Hej!

Full rulle med hundar o ungar o allt, härligt :-)

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.Mvh Maria med resten av flocken

2009-12-20 @ 21:47:56
URL: http://www.123minsida.se/wolfpack
Postat av: Madeleine

Halloj ;)

Nu hoppas jag att ni fått ljus även inomhus i det gröna trädet ;)

Vi vill oxå önska dig /er ett riktigt fint 2010 med massor av kuliga saker på tapeterna (inte bokstavligen på era egna tapeter)utan inom hunderiet och familjen ;)

Vi ses kanske i morgon???

Kramar M

2009-12-31 @ 17:14:14
URL: http://illern.cybersite.se
Postat av: Tuva

Tid för att tävla: http://prisa.se/2011/08/19/tavla-med-presentupplevelser-com/

2011-08-24 @ 09:47:08
URL: http://prisa.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0