Vardags rutiner

Då var det måndag igen. Krister har börjat jobba så nu är det tbax till vardags rutiner.  Känns lite vemodigt att sommaren börjar att lida mot sitt slut.

Hundträning har det varit i massor under under veckan och helgen iaf.

För Kate har det varit vallning fredag och söndag här hemma. Vi harvar på i 25:an och tragglar kommandon. De senaste tillfällena tycker jag att hon har gått upp i tempo så vi behöver öva in ett sakta kommando.  Så i  helgen åkte linan åter på och jag försökte att befästa ordet "time". Lyckades även ett par gånger att skicka runt henne och få henne att ta balansen mot mig. Kändes lite ovant, vilket märktes på fåren.  Nästa vecka ska jag träna för AKO. Känner definitivt att jag behöver nya mål med träningen. Det här med vallning är inte lätt och det verkar bli svårare desto mer man lär sig!!!!


Agilitytävlingen  i tisdags med Kate gav mersmak till träning. När jag kom hem gjorde jag en plus och minus lista över hennes prestation.  Plus sidan övervägde minus med råge.  Har kämpat vidare med kontaktfälten enligt Annicas metod och det börjar ge resultat....... I torsdags byggde jag upp en bytes kombination och tränade bakom- och framförbyte. Bakombytena blev lite väl vida, framförbytena blev betydligt bättre. Måste tänka mycket på att vara extra tydlig i min handlng, inga flaxande armar för då trillar en bom......I helgen testade jag av slalom utan bågar och det gick bra, i af med lite enklare ingångar.  Så Kates agility träning går definitivt framåt, sååå roligt!!!!

För Toss del har det varit lite lugnare sedan Annica kursen. Ingen agility träning utan promenader, simning och jogging har stått på hans schema. Till helgen är det tävling i Kungsbacka så lite agilityträning i veckan lär det bli.

Till sist en härlig bild på Ida, tagen när vi var i Göteborg för två veckor sedan. Datorer är ju sååå roligt. Hon lyckatdes med bedriften att pilla i sönder tre knappar på Kristers dator .  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0