Veckans hundaktiviteter......

I helgen var det agility tävling för Toss och Sofia i Nybro. Då Nybro inte dirket ligger i krokarna så stannade jag hemma, fall i fall lilltjejen skulle bestämma sig för att komma (vilket hon inte gjorde) För att hinna till Nybro i tid behövde de åka hemifrån redan kl 05.00, så Toss fick helt enkelt sova över hemma hos Ragnar och Sofia........tror tom att han fick sova i Sofias säng....:-)  Inget resultat denna gången men Sofia var ändå nöjd med loppen.

Klanten Toss lyckades skada sin klo i helgen när han var ute i trädgården.  Det är ju inte första gången han lyckas med detta, senast var det ca 1 månad innan SM. Nu var det sporren på vänster fram som skadades så i måndags åkte vi till veterinären.  Denna gången gick inte klon rädda utan man fick dra bort klokapseln. Ingen större fara klon kommer och läka och en ny kapsel växer ut  men det blir ingen tävling i Bjuv  för Toss och Sofia. Verkar som Toss är lite less på livet just nu!  Tänk själv bandage om tassen, tratt,  koppelrundor och ingen lek med Kate.......men är man klantig så är man......!!!  Återbesök hos veterinären på tisdag.

Kate tycker oxå livet är trist just nu, då favorit lekkamraten har koppeltvång.  Hon gör tappra försök med Silja och i bland lyckas hon få igång henne.....Har försökt och aktivera henne så gott det går. I onsdags tränade vi kontaktfält och att dra på hinder efter platten och det gick bra, ingen långstund men bättre det än inget alls. Igår blev det en offtrack promenad i Fulltofta tillsammans med Jenny , Glimma, Elise och Fly och i dag tränade jag lite fri handling - men fokus på bakombyte.
 
I torsdags hamnade hon i onåd hos mig. Var i affären en kort stund och under denna tiden hade hon hittat en av mina skor, lagt sig i korgen och tuggat på innersulan. Nu var det inte vilken sko som helst som hon la beslag på. Utan den enda sko, förutom foppatofflor och "hundskorna",  som mina svullna fötter hyfsat får plats i. Jag beklagade mig för husse men han tyckte det var Toss fel att Kate tuggar skor?? eftersom han inte kan aktivera henne...........hmmmm!!!  En annan sysselsättning som Kate har haft denna vecka är att titta på tv, kan ju nämna att tv:n inte var igång alla gånger....:-) Nedan ett litet bildbevis på detta.I morgon blir det miljöträning för damen då jag tänker åka och kika på agilitytävling i Skurup.

Fortsatt trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Synd med Toss. Hoppas att klon läker snabbt ändå. Men då åker du inte till Bjuv?

Ses i Skurup!

2008-10-04 @ 22:28:22
URL: http://fejs.webblogg.se/
Postat av: Matilda och Ester

Det va ju inte roligt att höra att Toss har skadat tassen. Tur att det inte var värre.

Det är väl inget konstigt att sitta och titta på en tv som inte är igång ;)

Ester blir helt galen varje gång hon ser en border collie nu för tiden. Tror hon saknar Kate lite ;)

Ha det toppen! Ses kanske ute på nån tävling snart =)

2008-10-05 @ 16:46:52
URL: http://freewebs.com/esterbus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0