Kate 1 år

Lilla Kate:n fyller 1 år idag, hipp hipp hurra, tänk vad tiden går.  Som de flesta vet, har jag inte haft Kate som valp utan hon kom till oss när hon var ganska precis 6 månader.  Innan dess  bodde hon hos Jenny & Fredrik. Kate är en liten spjuver som gör varje människa glad. Hon förgyller vår tillvaro varje dag och en hund med mer energi får man leta efter. Trots detta är hon lyhörd och lätt att träna - vill alltid vara till lags, kanske en blivande stjärna vem vet? Ska bli så himla kul att sätta i gång med träningen på allvar - längtar verkligen tills jag är riktigt fit for figt igen!!! 

Kate som valp!!Kate 1 år

Vanlig syn här hemma - Kate och Toss!!Bästa vännerna Toss och Kate!På hemma fronten är det full fart, tiden bara rusar i väg.  I veckan som gått har det blivit en hel del promenader med vagn och hundar. Helt fantastiskt att kunna promenera utan att kroppen värker i varenda steg man tar..........kändes som evigheter sedan. Hundarna tycker det är superkul att gå med vagnen. Vi får väl se om jag framöver lyckas gå med alla tre samtidigt?

I torsdags var hela familjen en sväng på Nova. Ska erkänna att det var lite nervöst innan vi kom dit - hur skulle det gå med Ida?  Hur bra som helst - hon sov hela tiden!! I veckan har vi även haft besök av kära vänner. I fredags av Sofia och Jenny och i dag av Johanna. Tack än en gång Johanna, Camilla och Magnus för de fina presenterna till Ida.........
Present från Johanna -  var bara tvungen att fota dessa, söta eller?

I morgon är det ny vecka och än så länge är kalendern hyfsat blank!!!

 


I


Kommentarer
Postat av: Mari

GRATTIS till Kate, stor tjej nu ju!:-)

2008-11-03 @ 10:22:17
URL: http://www.slimminge.nu/klockaregarden
Postat av: L8 & pågarna!

Hallo!GRATTIS till KATE! Fick du fotona, om du vill ha orginal filerna, hör av dig!Gulliga små skor till Ida!Ha det fint!

KRAM

2008-11-04 @ 12:53:06
URL: http://www.l8ardin.cybersite.se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

GRATTIS KateNu skall vi bara se till så att jag får se henne IRL också:)Bilden på Kate och Toss är ju helt underbar ser nästan ut som de sitter ihop.KRAM

2008-11-05 @ 10:21:54
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0