Massuppdatering......

Känns som det är hög tid för en uppdatering. Det har hänt massvis sedan förra inlägget. Helgen innan SM var det tävling i Råådalen i Helsingborg, både lag och individuellt. Första loppet var lag klassen. Alla i laget sprang felfritt med bra tid och detta räckte till seger i lagklassen = Team ProPlans 3:dje SM Pinne!!! Nästa lopp var agility klass och här blev det disk för oss. Det blev missförstånd redan på tredje hindret och sedan var det som förgjort och hitta något flyt.  I hopploppet gick det däremot bättre. Vi fick till ett felfritt lopp och detta räckte till en 3:dje plats och vårt första Cert!!


På torsdag veckan efter bar det av mot Öland och SM. Tävlingen hölls på en camping utanför Köpingsvik så husvagnen hängde med. Lilla Kate var med som sällskap till Toss och hon fixade det jättebra.  Silja bodde också i husvagn fast hos mina föräldrar i Ystad. På fredagen var det veterinärbesiktning på förmiddagen och efter det drog vi in till Borgholm och shoppade och käkade lunch. Först klassen på lördagen var Lag Agilityklass. Tyvärr så kom inte laget i mål - endast Jenny och Glimma lyckades ta sig runt. På söndagen däremot så gick det betydligt bättre för IQ Bad-boll,  10 fel totalt i hoppklassen. Men då vi inte hade något resultat med oss från lördagen så fick vi inget totalresultat med oss från SM. MEN vad gör det? Vi hade iaf jättekul och känslan av att ha sprungit på en SM bana med blommor och mycket publik är verkligen häftig. Laget, då i form av Team ProPlan,  tar nya tag till nästa år! Individuellt hade jag och Toss inte kvalat in men övriga lagmedlemmar var kvalade. Bäst gick det för Fredrik med Fly som blev 3:a och Sofia och Tajzon blev 12:a Stort grattis till er båda vilken prestation!!!


Nedan lite bilder på Toss från SM - är tagna av Mette Björne

agilitysm33.jpg



agilitysm34.jpg




agilitysm204.jpg



I tisdags var det kvällstävling i Varberg. Första klassen får vår del var Hoppklass 3, och  banan skördade verkligen sina offer - däribland mig och Toss. Banan var allt annat en logisk och för att krångla till det maximalt låg det två böjda tunnlar jämte varandra och här drog Toss in i fel ingång, helt förståligt faktiskt!!! Agility banan däremot var hur trevlig och följsam som helst, tyvärr så blev det 5 fel för oss men loppet kändes verkligen jättebra.


I morgon och på söndag är det kurs hemma hos mig för Annika Aller. Ska verkligen bli superskoj. Har gått två helgkurser för henne tidigare och dessa har varit superbra.....


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!!

Började nästan undra om det hade hänt något!

Välkommen tillbaka!

Härliga härliga bilder på Tosseriet ;o)

SUPERGRATTIS till certet!

.. o att bara ha varit inne på banan på SM -

klart ni ska vara stolta över det!

Ni är ju på god väg till nästa SM!

Hoppas vi kan ses snart!



Kram kram

2008-06-28 @ 00:03:53
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Malin

psst..

Vi får ju lägga till Kate på bloggen ;o)

Ta en tjusig bild på alla 3 så fixar jag det!

2008-06-28 @ 00:04:37
URL: http://www.madofi.se
Postat av: L8





Grattis till Certet :)!!!

Ha en fin helg!

KRAM

2008-06-28 @ 02:51:25
URL: http://l8ardin.cybersite.se
Postat av: Malin, Oscar och Zolo

GRATTIS till så finfina placeringar och resultat.



När har du semester Elin tjatar och jag hade tyckt att det hade varit väldans kul att träffa dig jag också.



Hoppas att allt är bra annars med dig och hundarna.



KRAMKRAM

2008-06-29 @ 22:00:13
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0