Näsbyhill och Revingehed

Japp då var det söndag kväll igen.

I går var det öppen träning på Näsbyhill hundcentra så då passade jag och Toss på och åka dit.  Fredagens storm hade avtagit men det var fortfarande friska vindar ute på slätten i Skivarp, men det finns ju inget dåligt väder......eller?

Toss var verkligen på träningshumör iaf till en början. Kändes som om det var 100 år sedan som vi tränade bland andra hundar - och det märktes.  Han blev tex väldigt  låg när Heinz använde visselippan i träningen med Flisan - min lilla påg då var han inte så tuff inte..... Men ack så nyttigt det är att ömsom träna utan stöning som med störning.  Överlag är jag nöjd med träningen. Mettallapporten och vittringspinnarna är de moment som verkligen har kört ihop sig så här fick jag hjälp av Heinz. Så nu är det "bara" och kämpa vidare här hemma. 

I går var det Kristers födelsedag = gäster. Eftermiddagen i går spenderade vi i köket och förberedde inför kvällen. Då Silja och Sjöberg inte hade fått så mycket aktivitet innan på dagen släppte vi ut dem i hundrastgården. Dock verkade det inte som Sjöberg var så förtjust i vår hundrastgård - han rymde!!!!!!! Har ingen aning om hur han kom ut.  Som tur var så såg Toss genom altandörren att Sjöberg var på väg hem så han börjande och gny högt och ljudligt...... Hur som helst så vände Sjöberg om och kom tillbax när jag kallade på honom.........Hade iofs inte varit någon större katastrof om han hade rymt hem då Johanna bor på gården bredvid oss.


I morse efter frukosten begav jag och trion oss till Revingehed för långpromenad.  Verkligen superskönt är det och promenixa där. Hundarna kan springa fritt och man har dom under uppsikt. Toss och Silja var såklart lösa det mesta av rundan medans Sjöberg fick nöja sig med att skutta runt i flexikoppel. 

Det var en summering över helgen äventyr. I morgon är de måndag och tänk en helt orörd vecka har vi framför oss...:-)

 

Kommentarer
Postat av: Malin

Vi missade ju träningen på Näsbyhill då vi satt på Valputställningen i Hässleholm heeela dagen! Hoppas det blir fler tillfällen. O som vi sagt flera flera gånger nu, vi måste boka in en dag o ses o träna hela ligan! Kolla kalendern!
En Russell kan ta sig ur det mesta hi hi hi
Ha en bra vecka!

2008-02-25 @ 15:03:46
URL: http://www.madofi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0