Uppis.........

Det är långt emellan bloggandet.  Så ikväll får det blir en resumé av veckan som gått. Vädret har varit kanon hela veckan så det har varit riktigt kul och träna.

I måndags blev det ett agility pass på hemma plan - med fokus på kontaktfält.  La stor vikt på att Toss inte skulle dra vidare efter kontaktfältet förrän på mitt komando.  Han fattade kvickt galoppen så jag blev nöjd till slut.  Dock hände det en insident på uppfarten på bomen. Toss kom i racerfart från sidan och tappar balansen på uppfarten. Han lyckades kravla sig kvar men efteråt visade sig att han skadade en bak klo......För säkerhetsskull blev det ett besök hos vet i dag för och kolla så klon inte var bruten. Tack och lov så var det inte det men det är en spricka i själva höljet på klon så i kväll har jag satt på nagelack för och förhindra att sprickan blir större.

I tisdags var det lagträning här hemma med Sofia, Jenny och Fredrik.  Gick super för alla fyra så det bådar gått inför lördagens lag tävling i Bjuv.  Detta året är laget sponsrat av Pro Plan så vi heter numera Team ProPlan istf IQ Bad-Boll.

I onsdags kväll hade jag bestämt träff med Malin B i Veberöd och lydnad stod på schemat.  Med tanke på att jag tränar lydnad lite sporadiskt gick det över förväntan  Tränade igenom linförighet, vändningar på stället, sidförflyttningar, hoppet, vittring, inkallning, metallapporten och fjärren - ja faktiskt de flesta moment i 3:an.  Malin var framme med sina kritiska ögon - tack Malin det var välbehövt!!! Malin knäppte några bilder.


image50

image49
image48


image54


image55


Ha en trevlig helg


Kommentarer
Postat av: Malin

Yeah - lydnadsblogg! ;o)
Jättetrevlig att träna med dig - vi får bläddra i kalendrarna o boka in en ny tid!
HA EN HÄRLIG HELG!!
*kram*

2008-04-26 @ 21:59:57
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Vendela

Tycker om det du skrev! Skojigt att se en del prima grejer och inte bara det generella sakerna som man kan se om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0