Träning och tävling

Är tillbax vid bloggen. Har varit strul och logga in de senaste dagarna - helskumt.

I söndags tränade vi för Heinz. Körde igenom hela 3:ans program för att få kvitto på hur vi ligger till med respektive moment. Vittring, fjärr och metallapporten är det som vi i dagsläget  måste jobba mycket med.  Resten av momenten gick hyfsat bra vilket kändes skönt.  Koncentrationen för Toss del är det oxå lite si och så med.

I måndags blev det oxå lite lydnadsträning på Näsbyhill.  Hoppade in och la plats med tävlingsgruppen - perfekt!! Här var det massvis med hundar kanon träning för Toss. Tränade även igenom vittringspinnarna. Gick inget vidare. Just Toss bristande koncentration blev jätte tydlig här.  Allt annat än vittringpinnarna var intressant......:-) Efter träningen fick Silja massage av Susanne. Den glada nyheten var att Susanne tyckte att hon inte kändes fullt så stel som förra gången. Silja njuter verkligen i fulla drag av massagen och den är välbehövlig.....

I går var det  träningstävling i agility i Sjöbo. Egentligen är det bokslutvecka på jobbet - men det löste sig i alla fall.  I går var det agilityklass - så då blev det tillfälle och träna kontaktfält.  Toss hade eld i baken och jag hann som vanligt inte riktigt med överrallt.  Diskade oss på näst sista hindret då Toss pep in i fel tunnelingång. Det som gjorde hela min kväll var att han flög över bomen och sprang hela vägen ned och stannade med två tassar i marken......  härlig känsla!!!

I dag blev det en tidig kväll från jobbet  - om man tänker på att det är boksluts vecka. Affärssystemet strulade under dagen så vi ekonomer kunde inte göra några bokningar efter lunch.......Så gott om tid att träna hund blev det i kväll. Först blev det en promenad och sedan lydnadsträning.  Metallapporten var först ut. Gripandet fick han till riktigt bra. Att byta ett bra gripande mot favorit bollen nappade Toss direkt på. Vittringpinnarna gick oxå nästan klockrent, rätt pinne varje gång. Håller tummarna att det forsätter på rätt håll.  Fjärrdirrigeringen till sist - här märktes att Toss började bli trött ........men några skiftningar från stå till sist blev bra iaf. 

Hörs!!

Kommentarer
Postat av: emma, skott & snart krut

Hej på er!
Va flitig du varit med träningen! ;-)
Trevlig helg!!
kramar

2008-04-04 @ 16:18:05
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

HÄrligt att se att någon hinner träna här är det lugnt lugnt lugnt.

TREVLIG HELG PÅ ER

KRAM KRAM

2008-04-05 @ 10:48:19
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se
Postat av: Sofia

Hej vännen.. Hoppas allt e bra med er. Nu har jag anmält mig till kursen inför sm.. Jag får väl snart börja träna på allvar men du vet ju själv att han går bäst utan träning.. :( Så jag kanske ska satsa på att koditions träning på mig istället :) Vi ses på söndag kl 13.00! Bamse Kram

2008-04-06 @ 10:15:14
Postat av: Malin

Verkar som motivationen infunnit sig *fniss*
Vad sägs om söndag em nästa helg?
Todiloo!

2008-04-06 @ 23:06:01
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Cilla

Hej Stina!
Hoppas allt är bra!
Hälsningar
Cilla & Tuva

2008-04-08 @ 15:56:44
URL: http://tuva.doggyblogg.se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

Trevlig helg på er också.

KRAMELIKRAM

2008-04-12 @ 12:06:52
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0