Gymbesök & hundträning

I dag var första dagen på jobbet efter min minisemester, vilket kändes helt okej.  Massvis som behövde göras så dagen gick snabbt. Har funderat länge och väl över att jag skulle behöva börja träna. I går kikade jag på lite agility lopp från i somras och fast jag springer för fullt så kommer jag ingen vart - det ser helt enkelt ut som om jag står still på banan.  Det finns tyvärr ingen annat sätt att bli snabbare på än att börja konditionsträna. Sagt och gjort, på vägen hem från jobbet svängde jag inom gymet i Veberöd och fick lite info om deras träningspass.  Redan i morgon har jag bestämt att det blir ett "Bodystep" pass.  Målsättningen till en början är ett pass på gymet i veckan förutom promenader med hundarna. 

I kväll åkte bygglamporna fram och vips så har man helt ok ljus för lydnadsträning.  Har åter plockat fram metallapporten och försöker få Toss intresserad - men han tycker fortfarande att den är läskig att ha i munnen. Minns att det var samma dilemma med träapporten men efter ett tag så funkade det bra - så det är bara att nöta på. Sättande under gång funkade riktigt bra i kväll, kul att något moment i trean börja trilla på plats. Gjorde även lite kontakt och positionsövningar. 

Sedan var det Siljas tur. Medan hon tränade lydnad fick Toss passivitetsträna. Den gamla dagen skuttar glatt på och gör allt man begär - så länge man får köttbullar med jämna mellanrum...:-) Passivitetsträning är perfekt för Toss. Han är ju ständigt uppe i varv utomhus så att bara ligga stilla och titta på när andra tränar är nyttigt. 


Kommentarer
Postat av: Malin

..o nu tändes "flitens lampa" (eller var det en bygglampa??) hos er! Nope, det blir paus för Doggy ett tag framöver med lydnadsbiten. Men vi har många järn i elden så sysslolösa är vi aldrig ;o)
O börja gymma oxå.. - har du käkat några vitamintabletter i helgen eller? Nej, skämt åsido, men till gymmet ser du aldrig mig gå. Men ska du ha en chans att hinna dirrigera Rally-Toss så kanske du får speeda upp lite.. "fast jag springer för fullt så kommer jag ingen vart - det ser helt enkelt ut som om jag står still på banan" - NEJ, det gör det verkligen inte! Ni springer ju som tokar båda två. Såg ju er in action i somras =)

Kram Malin

2007-10-23 @ 23:15:39
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

Ja det där gymet skulle jag oxå behöva ta mig till men det blir liksom aldrig av!!! Fick iof sig mannen till att köpa en stepmaster som står här hemma och den har inte samlat så mycket damm som man skulle kunna tro!!!

SKulle också behöva träna lite lydnand men vi kommer nog att vila lite till för att sedan köra stenhårt till våren.

KRAMKRAM

2007-10-24 @ 09:40:21
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

Toss är utmanad se min blogg.

KRAMKRAM

2007-11-01 @ 10:20:26
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Malin

Har du glömt bort att blogga i veckan?? *fniss*
Ha en bra helg iaf!

2007-11-02 @ 14:03:21
URL: http://madofi.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0