Livstecken från oss

Har varit lite klent med uppdateringar den senaste tiden.  Julhelgen har varit super med mycket god mat och långa härliga promenader med hundarna.  Nu i mellandagarna har jag jobbat.  Då det närmar sig årsbokslut,  ny tjänst och omorganisation finns det massvis att ta tag i.  Det är ganska skönt och jobba när det är klämdagar, telefonen är tyst och inga mail så man får betydligt mer fixat än en vanlig dag. 

I dag var det vallningskurs och tillfälle fyra. Det har verkligen hänt mycket på de här gångarna. Framför allt känner jag att man börjar få mer och mer koll på vad det hela går ut på. De två senaste tillfällena har jag en av rundorna vallat på egen hand och Cima har stått bredvid. Jätte nyttigt att man får försöka själv,  och självklart blir det tokigt i bland men det är ju av detta som man lär sig......-)

Toss har oxå utvecklats under de här veckorna. Poletten börjar trillar ner och han är mer självsäker än tidigare.  Han driver fint och lyssnar bra på mitt på mitt ligg kommando. Att gå runt fåren från höger funkar bra men från vänster är lite knivigare så det jobbar vi vidare på. Kan inte säga annat än att vallning är jätte roligt och man längtar redan till nästa tillfälle. Hoppas att planerna går i lås gällande egna får till våren!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0